Uw adres voor verloskunde en kraamzorg in Den Haag

Verloskundige zorg voor een onbezorgde zwangerschap

Geboortecentrum Life is een kleinschalige organisatie, dat gevestigd is in Den Haag. Wij focussen ons met name op cliëntgerichte zorg, de zwangerschap is een fantastische tijd voor u op weg naar het moederschap.

Elke zwangerschap is anders, daarom dient de zorg persoonlijk op uw situatie te zijn afgestemd. Door u de juiste begeleiding te bieden tijdens de zwangerschap, maar ook zeker tijdens de bevalling en het kraambed, bent u ervan verzekerd dat u de juiste aandacht krijgt van uw verloskundige.

Ervaren verloskundigen

De verloskundigen van Geboortecentrum Life bieden u persoonlijke zorg. Ruim voor de bevalling nemen wij u mee in de bewustwording van wat er allemaal staat te gebeuren. Hoe ziet u de bevalling voor u? Zijn er bepaalde wensen die u voor ogen heeft voor tijdens de bevalling?

Wij willen u gedurende het gehele proces de juiste aandacht geven en denken mee met uw wensen en de haalbaarheid hiervan. U moet zich immers op uw gemak voelen tijdens de bevalling.

Vanzelfsprekend bieden onze verloskundigen de beste nazorg na uw bevalling. En ook voor kraamhulp bent u vervolgens bij Geboortecentrum Life in Den Haag aan het juiste adres.

Stap voor stap wegwijs in het moederschap

Het proces van bewustwording is voor ons een hele belangrijke. Deze zorg is cliëntgericht en speciaal op uw specifieke situatie toegespitst. Deze zorg is van hoogwaardige kwaliteit, daar kunt u op vertrouwen.

Onze verloskundigen begeleiden u van A tot Z. Tijdens de zwangerschap heeft u steeds één en dezelfde contactpersoon, zodat de verloskundige binnen onze praktijk altijd op de hoogte is van uw huidige situatie.

Onze kernwaarden

Bij Geboortecentrum Life in Den Haag staat u centraal. Wij werken met een klein team, waardoor de lijnen kort zijn en wij alle aandacht hebben voor u, op weg naar het moederschap! Verloskunde is onze expertise en wij kunnen u van de beste zorg voorzien tijdens de zwangerschap. Door gerichte bijscholing houden wij onze kennis op het juiste niveau.

Geboortecentrum Life werkt samen met Haga Juliana geboortecentrum en met HMC Sara de Bronovo moeder- en kindcentrum.

Keurmerk

Al onze verloskundigen zijn officieel geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor verloskundigen. 

Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepsnormen die gelden binnen de verloskunde en dat zij zich intensief inzetten voor het bijhouden en verbeteren van hun kennis op het gebied van hun vak. 

Keurmerk verloskundige KNOV

Zoekt u een ervaren verloskundige?

Dan bent u bij Geboortecentrum Life in Den Haag aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Image

Telefoonnummer

Spoednummer

E-mailadres

Adres

Televisiestraat 246
2525 LV Den Haag

Socialmedia

Copyright

© 2023 Geboortecentrum Life. Niets mag overgenomen worden zonder nadrukkelijke toestemming.