Uw adres voor verloskunde en kraamzorg in Den Haag

Kraamzorg

Wanneer u zwanger bent, is het van belang om alle zaken tijdens, maar ook zeker na de zwangerschap, goed geregeld te hebben. Geboortecentrum Life in Den Haag ondersteunt u in alle belangrijke periodes rondom uw zwangerschap.

Kraamzorg is een essentieel onderdeel waarbij u door één kraamverzorgende begeleid zal worden tijdens de kraamtijd. Met deze ondersteuning kunt u na de kraamtijd met een gerust hart voor uw gezin zorgen!

Uw eerste controle wordt ook wel een intakegesprek genoemd. Tijdens dit gesprek geven we u veel informatie, maar ook stellen we vragen over onder andere de gezondheid, leefwijze, medische voorgeschiedenis en familieanamnese van uzelf en uw partner.

Persoonlijke zorg, specifiek op uw situatie gericht

Geboortecentrum Life heeft de expertise in huis om op alle situaties in te kunnen spelen. Geen enkele zwangerschap is namelijk hetzelfde. Dit geldt natuurlijk ook voor de bevalling en het kraambed. Daarom bieden wij kraamhulp op maat, specifiek gericht om u en uw kind de juiste start te geven.

Hierbij voorzien wij u van ondersteuning, maar ook van advies, instructies en zullen wij u altijd voorlichten over diverse zaken. Daarnaast zal de kraamverzorgende oog houden voor de hygiëne en een aantal noodzakelijke huishoudelijke taken verrichten. U kunt van Geboortecentrum Life verwachten dat wij u de aandacht geven die u nodig heeft.

Geboortecentrum Life helpt u bij de bewustwording van het feit dat het moederschap een feit is. Wij nemen samen met u en uw pasgeboren kind de eerste stappen in het leven.

Geboortecentrum Life biedt vele voordelen

Wanneer u voor de kraamzorg rekent op Geboortecentrum Life, dan zullen wij u zeker niet teleurstellen. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt, zodat wij altijd op de hoogte zijn van uw specifieke situatie en snel kunnen anticiperen.

Wij willen rust en vertrouwen uitstralen, omdat dat is waar u en uw kind behoefte aan hebben na de zwangerschap. Uw gezin moet immers optimaal kunnen genieten van de kraamtijd. Geboortecentrum Life biedt professionele, persoonlijke zorg met aandacht voor u!

Keurmerk

Tijdens de kraamweek zal een kraamverzorgende bij u langskomen. Het is belangrijk op te merken dat al onze kraamverzorgenden gecertificeerd zijn door het KCKZ (Kennis Centrum Kraamzorg).

Dit betekent dat zij voortdurend voldoen aan de nationale normen die zijn vastgesteld door het KCKZ. Bovendien volgen onze kraamverzorgenden jaarlijks meerdere bijscholingscursussen om ervoor te zorgen dat hun kennis altijd up-to-date is.

Kennis Centrum Kraamzorg

Bent u op zoek naar een kraamverzorgende?

Niet alleen voor kraamhulp, maar voor de volledige periode vóór en na de zwangerschap, kunt u rekenen op Geboortecentrum Life in Den Haag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Image

Telefoonnummer

Spoednummer

E-mailadres

Adres

Televisiestraat 246
2525 LV Den Haag

Socialmedia

Copyright

© 2023 Geboortecentrum Life. Niets mag overgenomen worden zonder nadrukkelijke toestemming.