Uw adres voor verloskunde en kraamzorg in Den Haag

Extra diensten

In onze praktijk voorzien wij u van bloedonderzoek en anticonceptie advies en plaatsing. Ook hierbij willen wij een stukje gemak meebrengen voor u als zwangere door deze diensten op de praktijk aan te bieden. Wij verzekeren u van professionele en persoonlijke zorg. Wij zijn er voor u om u de juiste aandacht en advies te geven tijdens uw zwangerschap.

Bloedonderzoek

Bij Geboortecentrum Life kunt u bloedonderzoek in de praktijk laten doen. Bloedonderzoek wordt gedaan om te weten te komen of de baby ziek kan worden, doordat u een infectieziekte heeft of antistoffen heeft in uw bloed. Als dit het geval is kunt u tijdens uw zwangerschap een behandeling krijgen om uw baby te beschermen.

De baby kan ook een behandeling na de geboorte krijgen, hierbij is de kans kleiner dat de baby ziek wordt. Het is dan ook belangrijk dat u het bloedonderzoek vroeg in uw zwangerschap doet. Natuurlijk moet u toestemming geven, voordat er bloedonderzoek wordt gedaan.

Het doel van deze bloedonderzoeken is om de gezondheid van de moeder en de foetus te bewaken en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen. Indien nodig kan passende medische zorg worden verleend.

Anticonceptie

Bij ons kunt u terecht voor anticonceptie advies en plaatsing van spiralen en staafjes. Na de bevalling is het al goed om na te denken over anticonceptie. Er zijn dan ook vele verschillende vormen van anticonceptie.

Het plaatsen van spiralen en staafjes wordt gedaan in de praktijk. Een spiraal plaatsen kan tussen tien en twaalf weken na een vaginale bevalling. De aanschaf van een spiraal kan met een recept van ons bij de apotheek verkregen worden. Dit wordt vergoed vanuit een basisverzekering.

Wilt u een bloedonderzoek laten doen of opzoek naar advies over anticonceptie?

Dan bent u bij Geboortecentrum Life in Den Haag aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Image

Telefoonnummer

Spoednummer

E-mailadres

Adres

Televisiestraat 246
2525 LV Den Haag

Socialmedia

Copyright

© 2023 Geboortecentrum Life. Niets mag overgenomen worden zonder nadrukkelijke toestemming.